مواد لازم
- ماهی کیلکا
- سبزی قورمه (تره، جعفری، شنبلیله)
- لوبیا قرمز
- پیاز داغ
- روغن
- لیمو عمانی
- آب
- 500 گرم
- 500 گرم
- 100 گرم
- 2 قاشق سوپخوری
- 5 قاشق سوپخوری
- 4 عدد
- 4 لیوان
طرز تهیه
سبزیها را پاک کرده بشویید و به صورت ریز خرد نمایید.
سبزی را در روغن کمی تفت داده و همراه پیاز داغ و لیمو عمانی با ۴ لیوان آب روی حرارت بگذارید. لوبیا قرمز را به آن مواد اضافه نموده بگذارید تا خورشت خوب جا بیفتد.
ماهی را از سر و دم جدا و تمیز کنید و در روغن کمی تفت دهید.
در آخر ماهی را به مواد خورشت اضافه نمایید تا آماده مصرف گردد.