مواد لازم
- ماهی کیلکا
- سیبزمینی
- لپه
- تره، گسنیز، شنبلیله
- تخم مرغ
- سیر
- نمک، فلفل و زعفران
- روغن
- 600 گرم
- 300 گرم
- 150 گرم
- 200 گرم
- 2 عدد
- 50 گرم
- به مقدار کافی
- 3 قاشق غذاخوری پر
طرز تهیه
ماهی را پس از تمیز کردن چرخ کنید.
سیبزمینی را پخته، سپس چرخ کنید.
لپه را پخته و چرخ کنید.
سبزیها را شسته و بصورت ریز خورد کنید.
ماهی، سیبزمینی، لپه و سبزیها را با سیر، تخممرغ و نمک، فلفل و زعفران مخلوط کرده و در قالب گرد شکل دهید و میان آن را سوراخ کرده، سپس آن را در روغن داغ سرخ کنید.
در هنگام سرو غذا میتوانید آن را با لیموترش و جعفری تزیین نمایید.