یکی از بهترین فرآوردههای دریایی در جهان میگو است. میگو منبع عالی ویتامین B12، ویتامین D، سلنیوم و چربیهای غیراشباع است. میگو یک منبع پروتئین با کالری کم محسوب میگردد که حاوی آهن و نیاسین (یکی از ویتامینهای گروه B) نیز هست. با توجه به اینکه میگو یک منبع عالی از اسید آمینه تریپتوفان میباشد (اسید آمینه تریپتوفان در بدن به نیاسین تبدیل میشود) بنابراین میگو در کل دارای نیاسین فوقالعاده بالایی است (نیاسین موجود در میگو + نیاسین به دست آمده از تریپتوفان در بدن).
میگو حاوی مقادیر زیادی تریپتوفان و سلنیوم است. سلنیوم به علت دارا بودن اثر آنتیاکسیدانی به پیشگیری از سرطان کمک میکند.
سلنیوم یکی از مواد معدنی است که با اثر آنتیاکسیدانی خود به پیشگیری از سرطان کمک میکند. این ماده در میگو به مقدار بسیار زیادی وجود دارد.