مواد لازم
- ماهی کیلکا
- پیاز
- سیر
- آرد سوخاری
- روغن
- تخممرغ
- نمک و فلفل
- 1 کیلوگرم
- 200 گرم
- 50 گرم
- 150 گرم
- 5 قاشق
- 2 عدد
- به مقدار کافی
طرز تهیه
ماهیها را سر و دم زده بشویید، سپس با سیر و پیاز چرخ کنید.
نمک و فلفل، تخم مرغ و آرد سوخاری را مخلوط و به ماهی چرخ شده اضافه کنید و خوب ورز دهید، اگر مواد مخلوط شده شل بود کمی آرد سوخاری به آن اضافه نمایید.
روغن را داغ کنید، مواد آماده را در قالبهای گرد فیشبرگر آماده کرده و در روغن دو طرف آن سرخ نمایید.
سبزیجات پخته مثل سیبزمینی، لوبیا سبز و هویج را میتوان همراه آن مصرف نمود.