مواد لازم
- ماهی کیلکا
- ماکارونی
- پیاز داغ
- سیر
- رب گوجهفرنگی
- روغن
- نمک و فلفل
- 500 گرم
- 1 بسته
- 5 قاشق سوپخوری
- 4 حبه رنده شده
- به مقدار کافی
- 2 قاشق سوپخوری
- به مقدار کافی
طرز تهیه
ماهی ها را پاک کرده و تفت دهید.
پیاز داغ را همراه با سیر آماده کنید، سپس رب گوجهفرنگی، نمک و فلفل را به مقدار کافی با یک لیوان آب مخلوط کرده و سس درست کنید. ماهی را به این سس اضافه کنید. آب را همراه نمک به جوش آورده و ماکارونی را در آب جوش بریزید تا پخته و آماده شود، ماکارونی را آبکش کرده به مدت یک ربع دم کنید.
سپس ماکارونی را در ظرف ماهی ریخته لابلای آن، مایع سس آماده اضافه کنید.
قبل از مصرف میتوانید روی آن را با مقداری جعفری تزیین کنید.