مواد لازم
خمیر پیتزا:
- آرد سفید
- پودر خمیر ترش
- شکر
- نمک
- آب
- 1 پیمانه
- 1 قاشق چایخوری
- نصف قاشق چایخوری
- 1 قاشق چایخوری
- نصف پیمانه
مواد رویه پیتزا:
- کنسرو ماهی
- گوجهفرنگی
- پنیر پیتزا
- پودر آویشن
- نمک و فلفل
- 1 قوطی
- 3 عدد متوسط
- 100 گرم
- 1 قاشق چایخوری
- به مقدار کافی
طرز تهیه
آب را کمی گرم کرده، سپس ابتدا شکر و آنگاه پودر خمیر ترش را به آن اضافه نمایید تا بصورت مایه خمیر در آید. مایه خمیر را به مدت ۵ دقیقه بگذارید تا بماند. بعد از آن در ظرفی آرد و نمک را الک کرده، مایه خمیر آماده را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید تا حجم آن زیاد شود.
خمیر آماده را در ظرف مناسبی پهن کنید، گوچهفرنگیها را پوست کنده و روی خمیر چیده، کمی از پنیر را روی گوجه فرنگی رنده کنید، ماهیها را روی گوجهفرنگی بچینید و بقیه پنیر را روی ماهیها رنده و پخش کنید، سپس آنرا در فر داغ ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا پیتزا آماده گردد.