طرز تهیه
- ماهی کیلکا
- سیبزمینی
- پیاز بزرگ
- خامه
- فلفل سیاه
- نمک
- کره
- 750 گرم
- 1 کیلوگرم
- 2 عدد
- 200 گرم
- 1 قاشق چایخوری
- به مقدار کافی
- 20 گرم
طرز تهیه
پیاز را پوست کنده و خلال کنید.
سیبزمینی را پوست کنده و ورق نازک کنید.
ظرف مناسبی را انتخاب و کره آب کرده را ته ظرف بریزید.
نصف سیبزمینی را کف ظرف چیده، کمی نمک و فلفل بزنید. سپس ماهیها را بطور مرتب روی سیبزمینی چیده، پیاز را روی ماهیها بریزید و سیبزمینیهای نازک را روی پیاز مرتب بچینید.
کمی نمک و فلفل بپاشید، نیمی از خامه را روی سیبزمینی پخش کرده و در فر داغ ۱۷۵ درجه سانتیگراد در طبقه اول به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا سیبزمینیها طلایی شود.
بقیه خامه را اضافه و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بالای فر قرار دهید، سپس از فر خارج کرده و و مصرف کنید.