مواد لازم
- ماهی کیلکا
- لپه
- پیاز
- سیر
- روغن
- لیمو عمانی
- رب گوجهفرنگی
- سیبزمینی
- نمک و فلفل
- آب
- 500 گرم
- 1 پیمانه
- 1 عدد بزرگ
- 2 حبه
- یک چهارم پیمانه
- 4 عدد
- 3 قاشق سوپخوری
- 250 گرم
- به مقدار کافی
- 4 لیوان
طرز تهیه
پیاز را خلال و سیر را رنده کرده و در روغن کمی تفت دهید.
لپه را اضافه نموده با ۳ لیوان آب به مدت ۱ ساعت روی حرارت قرار دهید تا نیمه پز شود سپس رب گوجهفرنگی، لیمو عمانی و نمک و فلفل را به اندازه کافی اضافه نمایید و بگذارید تا خورشت جا بیفتد.
ماهی را پاک ، شسته و در روغن سرخ کنید.
سیبزمینیها را خلال کرده و در روغن سرخ نمایید.
در آخر طبخ، ماهی را اضافه نموده و خورشت را بکشید و سیبزمینی را روی خورشت اضافه نمایید.